Vil du på det bedste SQL kursus? Så følg denne guide

08 november 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Er du på en arbejdsplads, hvor I beskæftiger jer med SQL? Så har du sikkert en god håndfuld medarbejdere, som kunne være interesseret i at styrke deres kompetencer på et SQL kursus. Men før du bestiller et eller flere kurser ved en kursusudbyder, så lad os se på, hvordan du kan finde det bedste mulige kursus. 

Kriterier du kan vælge en udbyder af SQL kurser ud fra 

Gå med en specialist i SQL kurser 

Når du skal tage en beslutning om, hvor du vil bestille et SQL kursus henne, så start gerne med at kigge efter de specialister, der er på området. Det vil nemlig have meget at sige for den viden, som kursusudbyderen kan dele ud af, og ikke mindst hvor godt dine medarbejdere kan blive klædt på. 

Find et sted med engagerede undervisere

Det er ikke til at komme uden om, at underviserne i SQL vil have nærmest alt at sige for, hvor stort et udbytte dine medarbejdere får af kurserne. Er underviserne f.eks. gode til at inddrage din medarbejdere? Er underviserne gode til at gøre stoffet interessant og forståeligt? Og er der mulighed for at kunne sidde med praktiske øvelser, så dine medarbejdere kan få et bedre greb om stoffet? 

Disse ting kan du både undersøge ved at spørge firmaet om deres tilgang. Alternativt kan du også se mere på de kundeanmeldelser, der ligger. Det kan både være på ratingsider eller på firmaets sociale medier. 

Kan kurset tilpasses jeres udfordringer? 

Når du skal finde det bedste SQL kursus, så undersøg også gerne, om kurset kan tilpasses til de udfordringer, som dine medarbejdere måske oplever. For så kan du være sikker på, at dine medarbejdere går fra kurset med det udbytte, de har brug for. 

Hvis du kan finde et SQL kursus, der lever op til punkterne herover, så skal det helt sikkert nok være en god investering: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql