Sovesofa med chaiselong - derfor er de så populære
sovesofa med chaiselong

Sovesofa med chaiselong – derfor er de så populære

Sovesofaer har alle dage været populære – både på ungdomsværelset, i studielejligheden, hos storfamilien uden ekstraplads til gæsteværelse og i den lille familiebolig, hvor én eller flere er nødt til at sove i stuen. Men hvor det tidligere var en almindelig sofa, der blev blev investeret i, så er det idag blevet populært at købe en sovesofa med chaiselong. Og det er der en ganske særlig grund til. Du kan nemlig få store chaiselongsofaer, der næsten på alle måder minder om en almindelig sofa, og som derfor ikke skriger på at være en sovesofa.

http://www.zonexlnt.dk/shop/sovesofa-med-chaiselong-50c1.html finder du et bredt udvalg af forskellige modeller, og vi har fisket tre gode grunde til at investere i en sovesofa med chaiselong op af hatten:

1) Den ligner, føles og bruges som almindelig sofa

Sofaer med chaiselong har gennem de seneste år fundet frem til de fleste danske hjem af den simple årsag, at den giver plads til at hele familien kan samles i sofaen. Og med en sovesofa med chaiselong får du altså det moderne og populære møbel med den ekstra feature, at den kan bruges som seng – men det kan ikke ses. I dag ligner, føles og bruges sovesofaer nemlig som almindelige sofaer.

2) Du får ekstra opbevaringsplads

De fleste sovesofaer med chaiselong er produceret på en måde, så der er indbygget opbevaring i møblet. Det betyder, at du kan gemme dyner, puder og sengetøj væk under sofaen og dermed have det lige ved hånden, når enten du, dit barn eller dine gæster skal sove. Og desuden frigive plads i det skab, der ellers skulle ha’ gemt på sengetøjet.

3) Ekstra siddepladser og ekstra sovepladser

Med en sovesofa med chaiselong får du ekstra mange siddepladser, hvad enten den står i stuen eller på ungdomsværelset. Og du slipper for at have alverdens mennesker til at kravle rundt i din seng. Samtidig er store sovesofaer med chaiselong som regel indrettet, så der er plads til to voksne mennesker på sovepladsen, og det giver immervæk flere sovepladser på mindre plads.

Hvis du vil have råd og vejledning eller bare inspiration til at vælge den rigtige sovesofa, så kan du med fordel slå et smut forbi Zone XLNT, der har en lang række modeller i alle prisklasser, kvaliteter, materialer og farver. I virkeligheden er det svært ikke at finde en sovesofa dér, som du kan bruge i dit hjem. Det er nærmere et spørgsmål om at kunne vælge, hvilket til tider kan være svært.