Slip af med slidspor i dit smukke trægulv med en gulvafslibning Hvidovre
gulvafslibning hvidovre

Slip af med slidspor i dit smukke trægulv med en gulvafslibning Hvidovre

Er dit trægulv blevet gammelt og gråt at se på, hvor det førhen var lyst og skinnende? Så er det nok på høje tid at kontakte din lokale gulvmand, og få aftalt tid til en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg gå efter en professionel gulvafslibning?

Mange mennesker vælger selv at forestå deres gulvafslibning. For det meste beror dette valg på en lyst til at spare penge. Men sandheden er, at du faktisk ikke sparer særlig meget ved selv at slibe dit gulv. Hvis man tager den samlede arbejdstid med ind i regnestykket, er besparelsen faktisk minimal. Med en professionel gulvmand får du – ud over en grundig og effektiv gulvafslibning – en erfaren fagpersons vurdering af dit gulvs beskaffenhed, og fornuftig sparring i forhold til valg af efterbehandling.

Samtidig slipper du for at skulle hente og bringe det tunge maskineri samt diverse udstyr (slibepuder osv.) og materialer til efterbehandling – for slet ikke at tale om det tunge arbejde med en vanskeligt håndterbar maskine. Din professionelle gulvmand har mange års erfaring med håndtering af slibemaskinen, og kan derfor opnå et smukkere og mere ensartet resultat end du selv.

Du kan læse mere om gulvafslibning ved professionel fagmand på Gulvkanonen.dk