Hvis du tror, at sexlegetøj er ensbetydende med oversized dildoer i hård, uindbydende plast, og dårligt lignende Lolitadukker med opspærrede munde og badedyrs look’n’feel – så er det vist på tide, at du svinger forbi Nordens største online sexshop belugi.dk og får revideret din opfattelse!

Hos belugi.dk, som er stolte af at kunne præsentere Nordens største udvalg af sexlegetøj til yderst favorable priser, kan du nemlig få et helt andet syn for sagen. Sexlegetøj er nu om dage andet og mere end hvad du præsenteres for i kælderbutikkerne i de mere skumle kvarterer i storbyerne. Her finder du såvel utroligt frække minivibratorer, med eller uden fjernbetjening, som diverse erotiske tilbehør såsom duftlys, aromatiske massageolier og sensuelle og pirrende redskaber og midler til at højne den seksuelle spænding og nydelse.

Vibratorer – ikke kun til single damer

I modsætning til hvad du måske tror, kan vibratorer også anvendes af par. Der findes specialdesignede parvibratorer, som er særligt udviklede til at stimulere begge parter under selv akten, så nydelsen højnes og forlænges. Også single mænd kan med fordel sagtens benytte sig af vibrerende sexlegetøj til at opnå bedre orgasmer.

Belugi.dk leverer sexlegetøj til Nordens laveste priser direkte til din dør – nemt, hurtigt og diskret.