Giv en overraskelse fra Love Lingeri

04 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kan måske være lidt svært at finde ud af, om man er på det stadie, hvor man kan give en gave til ens partner, elsker eller forlovede fra Love Lingeri.

Nu er der jo en del høviske sager på hjemmesiden, som der ikke udsender aparte eller erotiske signaler, som man kan give uden at ryste i bukserne over, hvordan modtageren vil tage det, men det er netop de sexede sager, som man har udkig efter at give partneren.

Det er til dels fordi, det er noget, som man synes, der vil passe vedkommende, men man vil netop også se, hvordan det bliver modtaget.

Man føler måske, man er parat til at tage forholdet et stadie videre, eller man trænger til at krydre det lidt, fordi det har stået stille længe, eller du tænker, at I begge søger efter at tage det træk, men I er begge nervøse for at gøre det.

love lingeri

Tag skridtet med Love Lingeri

Der er næsten kun den ene ting at gøre, at man gør forsøget og køber den gave her, for man kan altid refundere den eller give den væk, hvis den ikke bliver modtaget ordentligt, så det ikke er penge ud af vinduet.

Men man skal bare huske, at man gør det i god vilje og ikke med lumske bagtanker for at gøre noget ved den anden person, som vedkommende ikke bryder sig om.

Hvis man overskrider nogle grænser, så lærer man jo, hvor grænsen går, og man kan eventuelt tage hinanden i hænderne herfra og bevæge sig over dertil, hvor man begge kan lide at være på den rette side af grænsen – og den kan jo rykkes.

Gaven er jo ment med gode intentioner, så i det mindste vil man trods alt ende med at lære hinanden bedre at kende på den baggrund.