Fræk mandlig stripper og poledancer overraskede min veninde til polterabend
mandlig stripper

Fræk mandlig stripper og poledancer overraskede min veninde til polterabend

Min veninde havde for nylig en fantastisk polterabend, som jeg var med til at arrangere sammen med to andre i venindekredsen. Vi havde flere underholdende oplevelser på programmet, og vi var enige om, at der også skulle være et frækt indslag med en mandlig stripper. Jeg gik på jagt på nettet efter en flot fyr, som vi kunne booke til aftenen, og jeg fandt frem til Mikael Christiansen, som både er mandestripper og poledancer – han har vundet Danmarksmesterskabet i 2014 – og som tilbyder shows i op til 40 minutter. På hans hjemmeside poledancer.dk kunne jeg se mange billeder af, hvordan han optræder med poledance sammensat med mandestrip, og det så spændende ud, så jeg besluttede mig for at booke ham. Han var meget imødekommende med, at vi selv kunne være med til at sammensætte showet og beslutte, hvilken type show vi gerne ville have, og om han skulle smide alt tøjet eller kun en del af tøjet under showet, om der skulle være lap dance, Body Tequila osv. Han optræder over hele landet, og prisen afhænger af, hvor langt showet er. Til polterabend opførte han et flot og frækt show for os med masser af poledancetricks for os, og han strippede, lavede lapdance på min veninde, som var begejstret. Mikael Christiansen optrådte meget professionelt, og var selvfølgelig super veltrænet og havde et glimt i øjet, som gjorde det til en helt særlig oplevelse. Der var masser af tøsehvin og grin, og det var det absolut mest populære indslag den aften. Mikael Christiansen forstod at fyre op under sit publikum og sætte gang i fantasierne med flotte akrobatiske øvelser og fræk mandestrip. Jeg kan klart anbefale Mikael Christiansen til andre kvinder, som skal holde en polterabend, fræk tøseaften eller et diskoshow, for det var virkelig alle pengene værd at opleve et af hans shows.