Find tilbud på billig gulvafslibning i København online
Billig Gulvafslibning København

Find tilbud på billig gulvafslibning i København online

Har du trægulv i dit hus eller i din lejlighed, og er du ked af dets efterhånden lidt snuskede og snavsede overflade? Er du træt af at dine strømper og sokker konstant bliver ødelagt af splinter, og ærgrer du dig hver gang dit blik falder på en skæmmende plet fra spildt kaffe, te eller rødvin? Så bør du overveje at få dit gulv afslebet og behandlet med lud, sæbe, olie, lak, voks, eller maling på ny. Dit trægulv er nemlig efter al sandsynlighed så mærket af slitage, at du ikke vil kunne få det pænt og rent ved almindelig gulvvask.

Hvorfor er mit trægulv blevet så grimt?

Uanset hvor fint og ensartet, dit trægulv fremstod netop da det var blevet lagt, vil de med årene falme og blive mere udsat over for slid. Især sæbe behandlede trægulve, som er meget sarte og sårbare i overfladen, kommer hurtigt til at fremstå nussede og plettede – især, hvis du ikke har vasket det med særlig sæbe på jævnlig basis. Et sæbe behandlet trægulv er noget af det smukkeste at se på og mest behagelige at betræde. Den hvid pigmenterede sæbe bleger træværket på naturlig vis, således at det får et nærmest magisk skær, som kan lyse enhver stue op. Og træværkets overflade bliver samtidig ganske glat og jævn.

Men en sæbe behandling hører til blandt de typer efterbehandling, som betegnes som ikke forseglende, hvilket betyder, at træværket er ekstra udsat over for blandt andet solfalming og misfarvninger fra støv, skidt og spildte væsker. Disse misfarvninger kommer til at stå i skærende kontrast til det lyse træ, og får gulvet til at tage sig uensartet og snavset ud. Og så er der kun én mulighed for at få det smukke gulv tilbage: En grundig og effektiv gulvafslibning.

Du kan få et godt tilbud på en billig gulvafslibning i København hos gulvkanonen.dk