Find frem til de rigtige søgeord
søgemaskineoptimering 2018

Find frem til de rigtige søgeord

Hvis du har din egen hjemmeside, og du gerne vil have, at folk skal kunne finde frem til den, så skal du have styr på SEO. SEO handler kort sagt om alt det, du kan gøre for at blive placeret længst oppe i søgeresultaterne på databaserne, såsom Google. 

Søgemaskineoptimering 2018 – sådan gør du 

Der er naturligvis mange ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med SEO her i 2018, men én af de vigtigste detaljer er at finde frem til de rigtige søgeord. Det er de ord, som du gerne vil have, at folk skal finde dig på. Der er især fire måder, du kan finde frem til dem på:

1) Tænk dig om

Først og fremmest kan du selvfølgelig selv finde frem til søgeordene. De skal være relevante i forhold til det, du laver – ellers smutter folk med det samme igen. 

2) Google Autofill og Google relaterede søgninger

Hvis du taster noget ind i Googles søgefelt, så kommer den automatisk med et forslag til, hvad søgningen kan være. De forslag er noget af det, som folk har søgt på. Derudover vil du også kunne se relaterede søgninger nederst i søgningen, og de to ting til sammen kan være med til at give dig noget inspiration. 

3) Google Keyword Planner

I dette værktøj kan du indtaste de ord, du selv har tænkt på, og så kommer den med en række forslag.

4) KeyWord.io

Denne hjemmeside fungerer lidt ligesom ovenstående. Den kan være med til at definere hvilke ord, du ikke vil findes på.