Find en god grøn frisør i København

20 maj 2021 Astrid Pedersen

Mange mennesker undlader at gå til frisør, fordi de er bange for at udvikle allergi eller overfølsomhed over for de produkter, som anvendes i frisørsaloner landet over. Det kan være forbundet med ganske stor risiko at behandle sit hår kemisk.

Derfor bør du også være meget obs på at din frisør udelukkende anvender sikre og godkendte produkter. Og vil du være helt sikker bør du vælge en såkaldt grøn frisør.

Find din grønne frisør i København

Er du på udkig efter en frisør som ikke benytter produkter indeholdende unødig kemi kan du med fordel vælge KANT Hair By Lulu og Jerris.

KANT Hair By Lulu og Jerris er en københavnsk baseret grøn frisør med en miljøvenlig profil og stor ekspertise inden for anvendelse af de grønne og bæredygtige produkter. Hos KANT Hair By Lulu og Jerris anvendes udelukkende hårprodukter som er forsynet med mærker så som Svanen, Allergy Certified, Vegan og Cosmos Organic.

Alle produkter, inklusive hårfarve produkter, er fri for skadelige tilsætnings stoffer så som for eksempel parabener og parfume. Dette minimerer risikoen for udvikling af allergiske reaktioner. Og da produkterne ikke indeholder hormon forstyrrende stoffer vil de også kunne bruges af gravide.

Hos KANT Hair By Lulu og Jerris lægges der stor vægt på den gode frisør oplevelse, og de dygtige frisører vil altid sørge for at du som kunde forlader salonen i godt humør. Du vil blive mødt i øjenhøjde, og der vil under kyndig vejledning blive taget højde for dine ønsker til såvel klip og farve som styling og yderligere behandling.

Samtlige frisører hos KANT Hair By Lulu og Jerris er veluddannede og holder samtidig deres kompetencer ved lige gennem løbende kurser og efteruddannelse. Du kan læse mere om KANT Hair By Lulu og Jerris, og bestille tid til en frisør behandling, på hjemmesiden hairbykant.com