maler

Få malet dit sommerhus træværk af en maler

Mange sommerhuse eller kolonihavehuse er ofte bygget af træ og efterfølgende malet. Det samme gælder også terrassen som ofte også er af træ. Træværk skal med jævne mellemrum vedligeholdes og have en ny omgang maling, hvis man gerne vil have at træet skal holde og forsat se pænt og velholdt ud. Du kan selv male dit sommerhus og din terrasse men du kan også med fordel få en maler til det. Det kunne f.eks. være https://malerkanonen.dk/.

Få sandblæst dit træværk først

Inden du eller en maler maler dit sommerhus og træterrasse er det en god ide at starte med at få sandblæst træværket. En sandblæsning fjerner gammel maling, snavs, alger og hvad der ellers har måtte have samlet sig i træet. Det giver dig samtidig mulighed for at undersøge om der er noget af træværket, der kunne trænge til at blive udskiftet inden der males. Det er vigtigt at det er fine sand der bruges til sandblæsningen, så det ikke ødelægger træet. Træet skal også have tid til at tørre, inden der males så du ikke risikere at få fugt i træet. Dit sommerhus vil stå med rent træværk, så det er ikke beskyttet for vind og vejr, men dit sommerhus vil når det er blevet malet, fremstå langt flottere end hvis det blot er blevet malet og ikke sandblæst først.

Find den rigtige maler til at male dit sommerhus

Når du skal finde en maler til at male dit sommerhus er det en god ide ikke blot at ringe til den første og bedste, men bruge den tid det tager at finde den helt rigtige. Ikke alene sikre du dig at du ikke betaler mere for opgaven end højst nødvendigt, men du kan også i ro og mag finde den rigtige maler til at male dit sommerhus eller kolonihavehus. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *