Få et intenst blik med den rette mascara

14 september 2021 Astrid Pedersen

Skal din makeup være helt perfekt? Så kræver det først og fremmest de rette remedier – for eksempel en god og holdbar mascara.

Få flotte, lange vipper med en fiber mascara

Hvis du drømmer om fejende og forførende lange vipper er det en fiber mascara du skal have fat på. En fiber mascara bygger vipperne op én for én ved hjælp af rayon fibre.

Du kan opnå god længde på dine vipper med en fiber mascara. Og så længe du husker at udskifte din mascara inden den tørrer ud undgår du dryssende mascara.

Brug en mascara primer inden du lægger mascara

Vil du være helt sikker på at få det bedste ud af din mascara bør du bruge det der kaldes en mascara primer. En mascara primer lægger sig på vipperne og skaber ekstra volumen.

Med en mascara primer har din mascara mere at holde fast i, så at sige. På den måde kan du få både mere fylde og ekstra længde, også selv om du ikke har så meget at gøre godt med i vippe-afdelingen.

Undgår udtværet mascara med en tube mascara

Et problem, som mange kvinder slås med, er at mascaraen løber eller bliver tværet ud. Dette kan skyldes at man har tendens til at danne mere olie i huden omkring øjnene. Du kan løse dette problem ved hjælp af en tube mascara.

En tube mascara er lavet på basis af polymer, og lægger sig som et rør omkring hver enkelt øjenvippe. Med en tube mascara kan du opnå flot volumen – og du skal kun bruge lunkent vand når du skal fjerne din tube mascara om aftenen inden sengetid.

Hvor kan jeg købe en god mascara?

Du kan finde et stort udvalg af mascara og andre former for øjenmakeup hos Sephora – se det store udvalg på sephora.dk.