Drypvanding kan være den bedste vandingsmetode

15 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er trættende at skulle vade omkring med ens vandkande og vande store havearealer, drivhuse eller offentlige blomsterbede med videre, og så tager det også tid.

Det er jo klart, at det kan være meget hyggeligt, hvis man nu har en lille have derhjemme, som man går og passer, men har man et stort område med bær, afgrøder, blomster eller andet, som der tit skal vandes, så er det næsten bedre at sætte et vandingsanlæg op.

Og i nogle forbindelser kan den bedste vandingsmetode så være at vælge drypvanding.

Navnet giver næsten sig selv, hvordan det foregår, så det ikke pjasker og sjasker omkring sig med en masse vand, som der alligevel går til spilde, men man vander meget strategisk, så det ender de steder, hvor man skal bruge det.

Det kan man både sætte op udendørs eller i et drivhus, om det er til eget brug eller kommerciel brug.

Drypvanding giver den rette vanding

Systemet kan sættes op på forskellige områder og måder, så det passer til dit specifikke område, og så det får vandet de ting, som det skal vandes, så man undgår, at der går for meget vand til spilde.

Man kan så fjernkontrollere det, så man kan starte det og slukke det, som man ønsker det, men man kan også sætte det til at fungere automatisk i nogle tilfælde.

Vi kan jo ikke altid være heldige, at det regner, som vi ønsker det herhjemme, når man skal vande afgrøder.

Og hvis man har et drivhus, så er man jo nødt til at vande derinde selv, og der kan man spare tid og mandetimer ved at sætte sådan et vandingssystem op.

Man kan få hjælp til at sætte det op, så man ved, at man får den bedste udnyttelse ud af det, når der skal vandes respektive ting.