Kosmetolog i Aalborg

Behandlinger til alle hudtyper hos Esthetique

Er din hud træt og slap? Har du mange tilstoppede porer, hudorme, eller bumser på hagen, i panden eller ved næseroden? Føler du, at dit ansigt er oppustet – som om der ophober sig væske, måske især rundt om øjnene? Er din teint grålig og bleg, måske ujævn og præget af pigmentpletter eller små karsprængninger?

Så trænger du nok til en god ansigtsbehandling, som kan give huden i dit ansigt gløden og glatheden tilbage. En ansigtsbehandling med massage stimulerer blodcirkulation og lymfesystemet, så alt overflødig væske drænes væk – det er ren udrensning for din hud! Ansigtsbehandling med dybderens under damp befrier dine porer for urenheder, så huden kan ånde frit igen, og en god peeling renser effektivt de døde og afstødte hudceller bort fra overfladen af din hud, så den atter kan optage fugt og næring. Hvis du ikke med jævne mellemrum får foretaget en ansigtsbehandling, som går i dybden med din hud, risikerer du, at alle de penge, du bruger på dyre produkter, er spildt, da produkterne slet ikke vil trænge ned i huden, men blot lægge sig ovenpå.

Når du modtager en ansigtsbehandling, vil kosmetologen hele tiden tage hensyn til din huds beskaffenhed. En dygtig kosmetolog vil let kunne konstatere, om din hud er sart, tør eller har tendens til at fedte til på grund af forøget talgproduktion. Kosmetologen vil vurdere din hudtype og dine eventuelle problemer med huden, og vil rådgive dig om de rette pleje- og renseprodukter. Derfor er det vigtigt, at du fortæller kosmetologen om eventuelle allergier, hudsygdomme, eller medicin, du tager.

Hvis du har tendens til acne, anbefaler Esthetique vores acne-behandling. I acne-behandlingen indgår analyse af huden, rådgivning vedrørende produkter (som ikke må være for skrappe, da dette kan virke irriterende på den betændte hud) og evt. kostvejledning. Acne er en sygdom, som oftest forbindes med teenagere, som er midt i en hormonforandring, men voksne kan sagtens have acne også. Acne hos voksne kan skyldes hormoner, stress, dårlige spisevaner og luftforurening. Det anbefales, at personer med acne modtager behandling en gang om måneden, og selv følger op med omhyggelig pleje derhjemme.

Som tilvalg til din ansigtsbehandling, kan du for eksempel vælge en afstressende hovedbundsmassage, eller en afslappende massage af nakke, skuldre, decolleté og hænder – udført med aromatiske olier, som får dig til at svæve på en sky af velvære. Som professionel kosmetolog i Aalborg tilbyde esthetique behandlinger til alle behov, så kontakt os endelig, hvis du har brug for lidt ekstra forkælelse!