Argumentet for at vælge en køjeseng

31 juli 2021 Silje Hansen

En køjeseng har været utrolig populært i mange år. Det har længe være utrolig praktisk at vælge en køjeseng, når børnene er ved at vokse ud af deres tremmesenge. En køjeseng optager ikke meget plads i rummet, og du kan have op til 2 børn sovende i samme rum.

Der er dog sket en stor udvikling på markedet sidenhen. I dag finder du et stort udvalg af køjesenge som både er stilfulde, sjove og hyggelige for børnene at sove i. Det er gået fra at være kun en sovestation til i dag at være både en sovestation og legestation. Derfor er der flere og flere der vælger at købe en høj køjeseng, fordi det bliver brugt som et aktivt møbel på børneværelset.

Derfor skal du vælge en køjeseng til dit barn

En køjeseng giver dit barn mulighed for at få en hule i værelset. Her kan du bygge en hule til dit barn under den øverste seng. Det optimerer pladsen på værelset og giver samtidig dit barn et rum i rummet. Her kan de få flere timer til at gå med sjov og hygge, når de enten får venner over eller skal lege selv. 

En høj køjeseng er stadig praktisk for dig som forældre, da du lettere kan se til dit barn eller læse en godnathistorie uden at skulle krumme ryggen. Her kan du blive stående eller finde en stol at sidde på. 

Dit barn kommer automatisk også til at træne sin motorik, når de går op og ned af stien, hvilket er sundt for børn.

Bestil din næste køjeseng her 

Hvis du er i markedet for at købe en ny køjeseng til dit barn, kan vi hjælpe dig godt på vej. Du finder et stort og spændende udvalg af køjesenge af forskellige stile og motiver til barn her hos littlehugs.dk